Justin Kluivert koopt héle dikke getunede auto in Nederland! Laat zien

Justin Kluivert, ex-voetballer van Ajax, is de laatste tijd niet zo vaak in de media te zien. Hij speelt nu in Frankrijk bij Nice en blijkt het heel goed te doen daar. Justin schaft namelijk een hele dikke auto aan in Nederland.

Justin Kluivert

Justin Kluivert maakte de overstap naar Italie voor een bedrag van 18,7 miljoen euro. Rond die tijd had Justin zich niet volledig kunnen overtuigen en was een tijdelijk vertrek uit het Stadio Olimpico raadzaam.

Justin belandde uiteindelijk bij het Franse Nice. Het loopt allemaal goed bij Nice voor Kluivert, omdat hij zijn wedstrijdjes meepikt. Los daarvan verdient Kluivert mooit wat geld bij Nice.

Nieuwe auto

Kluivert besloot een hele brute auto aan te schaffen. Hij koos namelijk voor een Audi RS6 . Natuurlijk kiest de voetballer dan geen eenvoudige versie maar de Urban Automotive RS6 C8. Alsof de auto niet geweldig genoeg is, heeft Kluivert die ook laten oppimpen.

De auto heeft laten personalizen bij Absolute Motors. Zij staan alom bekend voor het personalizen van supercars in Nederland. Zij gaven pas een preview van de nieuwe Audi RS6. De auto wordt speciaal naar Frankrijk gereden voor Justin.

Bekijk hieronder de foto’s van de auto:

Bron: Instagram, man-man