Skip to main content

Jutta Leerdam is maar niet uit de media weg te slaan. De top schaatsster en vriendin van youtube ster en bokser Jake Paul staat nu ook in een heel bekend 18+ mannenblad.

Jutta Leerdam

Niemand minder dan Playboy magazine is het niet ontgaan dat Jutta Leerdam een van de hottest sportvrouwen/bekendheid ter wereld is. Ze hebben haar dan ook uitgenodigd voor een raportage van maar liefst 7 pagina’s.

Playboy

Of ze haar volledige lichaam zonder enige kleding zal gaan showen is niet bekend maar het blad kondigt in ieder geval aan dat ze in bikini’s zal stralen. In een uitgebreide reportage zal er meer over haar worden onthuld, dat wordt duidelijk op de site van het blad.

Zo zei Jutta “Ik begon uiteindelijk met schaatsen omdat mijn vader het een leuke sport vond,” Haar vader: “De meesten uit haar team hadden een doel als: ik wil 500 meter in 43 seconden schaatsen,. Jutta niet, die schreef gewoon op dat ze olympisch kampioen wilde worden. De coaches waren het daar niet mee eens, het moest wel een ‘haalbaar’ doel zijn. Maar ze heeft het nooit aangepast, en dat hoort ook bij hoe Jutta is: ambitieus, en ze vaart haar eigen koers. Ben je het er niet mee eens? Jammer dan.”

Hieronder de aankondiging op de cover van het blad en meer van Jutta

Bekijk hier de video

Via IG jutta/jakepaul, RTL nieuws