Skip to main content

Jutta Leerdam is de laatste tijd veel in het nieuws vanwege haar relatie met Jake Paul. Afgelopen zomer deelden ze veel kiekjes samen met Jake. Op Instagram heeft de schaatser inmiddels 4,2 miljoen volgers en plaatst ze regelmatig foto’s die viraal gaan.

Schaatskoningin

Afgelopen zomer was aanwezig bij een gevecht van Jake. Ook deelden ze allerlei foto’s van haar trip naar Puerto Rico. Het is nu weer tijd om te schaatsen en medailles te winnen. Daar hoort ook een vers schaatstenue bij waarbij ze de tekst deelt “Almost time to race”. De foto is inmiddels 120.000 keer gelikete.

Vermogen Jutta Leerdam

Het vermogen van een atleet wordt meestal bepaald door een combinatie van factoren, zoals sponsordeals, prijzengeld, persoonlijke investeringen en andere bronnen van inkomen. Hoewel de exacte cijfers niet openbaar zijn, kunnen we wel een aantal zaken bespreken die bijdragen aan het vermogen van Jutta Leerdam. Een belangrijke bron van inkomen voor de schaatser is haar prijzengeld. Sinds haar debuut als professionele schaatser in 2017 heeft Jutta verschillende prijzen gewonnen, waaronder een gouden medaille op de wereldkampioenschappen schaatsen in 2020. In 2020 won ze 27.025 euro aan prijzengeld.

Probleem met eten

“In voeding sloeg ik helemaal door […] Ik wilde zo gezond mogelijk eten, en ik wilde zo graag zo dun mogelijk zijn”, vertelde ze onlangs. “Dit is niet goed me geweest, ik was daar de hele dag mee bezig.” Jutta vertelt dat dit zeker drie jaar lang haar focus is geweest.

Bekijk hier de foto en meer

En eerder:

Bron: Instagram FHM