Kanye West date ex van Cristiano Ronaldo Irina Shayk! (Nieuwe Beelden)

Het is bevestigd: Anonieme bronnen vermeldden onlangs dat de ex van Cristiano Ronaldo, Irina Shayk, een relatie zou hebben met Kanye West. Kanye is net single, nu hij en de moeder van zijn kinderen, Kim Kardashian, gescheiden zijn. Inmiddels kan bevestigd worden dat de twee aan het daten zijn. Er zijn namelijk beelden opgedoken.

Geruchten relatie

Volgens de anonieme bron werden Irina Shayk en Kanye West steeds vaker samen gespot. De bron stelt zelfs dat de band van de ex van Cristiano Ronaldo en Kanye, uit kan lopen op een relatie.

Kanye West en Irina Shayk

De bron stelt hier zelfs bewijs van te hebben. Deze geruchten doen al sinds april 2021 de rondte en lijken alleen maar sterker te worden, onderbouwd door meerdere bronnen.

Zo werd Irina Shayk eind april gespot in een t-shirt van DMX, ontworpen door Kanye himself. De twee zijn ook al langer met elkaar bekend. Irina speelde in 2010 namelijk al in de videoclip van Kanye’s track ‘Power’.

Date

Op de nieuwste beelden wordt bevestigd dat de twee aan het daten zijn. Paparazzi hebben ze gespot op een vliegveld en een vakantie in Frankrijk. En de twee zien er gelukkig uit samen.

Bekijk de nieuwste beelden van het nieuwe koppel Kanye en Irina hieronder:

ex cristiano ronaldo
Irina Shayk. Bron: Instagram

Bron: Daily Mail, Elle Beeld: BACKGRID, Instagram