Karim Benzema is weer in een schandaal terechtgekomen, Leo D’Souza (in het verleden een tussenpersoon van Benzema) beweert dat 3 vrienden van Benzema hem hebben geïntimideerd, geweld wilde gebruiken en hem in een zwarte bestelbus wilde duwen. Het voorval zou gebeurd zijn in een bar in het Parc des Princes toen Benzema de wedstrijd PSG – Lyon bekeek.

D’Souza heeft bij de lokale politie een klacht ingediend vanwege onder andere poging tot ontvoering, poging tot geweld zonder arbeidsongeschiktheid te veroorzaken en illegale opsluiting. De politie onderzoekt of het gaat om een poging tot afpersing. Smaine Tabennehas ( een jeugdvriend van Benzema), een ingehuurde chauffeur en een zegsman, Yamna Aghrib hadden met D’Souza afgesproken in de bar, daar zouden ze in contact gekomen zijn met Benzema door middel van Facetime. Tabennehas ontkent niet dat ze hebben afgesproken met D’Souza, maar ontkennen dat zij geweld hebben gebruikt.

Tabennehes beweert D’Souza ‘zelf op de grond is gevallen’. De voormalig tussenpersoon denkt dat een voormalig akkefietje met Benzema van een paar maanden geleden de reden is van deze schandaal. In het verleden regelde de D’Souza de vakantie’s van Benzema en bij de onderhandelingen over een mislukte transfer naar AC Milan was hij ook betrokken. Hij moest van Benzema 50.000 euro van Marokko naar Frankrijk brengen, dat geld was afkomstig van een sponsor. Benzema heeft dat bedrag niet ontvangen en D’Souza zei dat de politie van Nanterre bij de douane op het vliegveld van Marrakech het geld in beslag had genomen, maar Benzema beweert bewijs te hebben dat het geld wel de grens is gepasseerd en vermoedt dat D’Souza het geld zelf heeft gehouden.

Sylvain Cormier, de advocaat van Benzema laat weten dat D’Souza ‘liegt’ om ‘zijn daden te rechtvaardigen’. Benzema laat zich horen op Twitter, ‘’Is dit een serieuze wereld? Pff’’.

Dit zijn de tien mooiste doelpunten van Karim Benzema. Bekijk ze hieronder: