Karin geweigerd in restaurant zonder QR code! Barst in tranen uit (video)

Huilende Karin mag restaurant niet in

Het is inmiddels al een week geleden sinds de invoering van de QR-code om aan te tonen of je bent gevaccineerd. Zonder een negatieve test of QR-code mag je de horeca niet betreden. Dit overkwam Karin Marie, die een video heeft gedeeld op social media na een bezoekje aan de sauna.

QR code restaurant

Karen dacht even een hapje te gaan eten in het bijbehorende restaurant na een ontspannende dag in de sauna. Dit ging niet door want ze is niet gevaccineerd en heeft dus ook geen QR-code. Ze mocht wel op het terras zitten maar dit weigerde ze omdat het te koud was. In de video krijgt ze een breakdown en laat ze weten wat haar is overkomen.

“Ik heb het net gewoon echt gevoeld. Ik heb echt gevoeld wat er aan de hand is. En hoe het voelt als jij inderdaad als een hond een soort beest bijna buiten wordt gezet en buiten wordt gesloten” begint ze met een brok in haar keel. Even later schreeuwt ze. “We zaten in dezelfde sauna.. Je zit in mijn zweet! En nu ben ik ineens een gevaar voor het restaurant? Ik kan dit niet uitstaan!

Vergelijking

Een geëmotioneerde Karin vraagt zich schreeuwend en huilend af “Hoe zijn we zo afgezakt in anderhalf jaar tijd. Hoe dan? Serieus hoe dan? Ze geeft aan dat vergelijking met de Tweede Wereldoorlog gemaakt mag worden maar laat zich er toch over uit. ‘Het is gewoon hetzelfde’ ‘Mensen stonden erbij en keken ernaar’. Ze roept mensen op wakker te worden.

Bekijk de video hieronder

Bron: YouTube