Keert Badr Hari terug voor een nieuw gevecht!? ‘Time for payback!’

De carrière van Badr Hari leek de afgelopen periode even op pauze te staan. Na zijn laatste gevecht tegen Benjamin Adegbuyi, was het een tijdje stil rondom de bokser. Maar het lijkt er sterk op dat de kickbokser weer terug de ring in wilt.

Dat blijkt uit een Instagramfoto, waarop Badr zijn afgetrainde lijf laat zien. ‘AAN HET WERK..’, staat in de omschrijving. Zou dit betekenen dat hij zich klaarstoomt voor een nieuw gevecht…?

‘Koning is terug!’

Volgens een aantal volgers wel. ‘Wooow time for payback’, schrijft iemand. En een ander reageert: ‘Je komt keihard terug man! Wie is de volgende?’. En weer iemand roept uit: ‘De koning is terug!‘.

Rico Verhoeven

Eerder had Badr al de kans om een derde gevecht tegen Rico Verhoeven aan te gaan. Helaas ging dit niet door, omdat Badr het nog te vroeg vond na zijn verlies tegen Rico’s trainingsmaatje, Benjamin Adegbuyi.

Badr en Corona

Ook daarna zat het de kickbokser niet bepaald mee. Hij kreeg corona en ging een zwarte tijd tegemoet. Zo liet hij weten dat alleen opstaan om eten te halen al teveel was en dat hij bloed ophoestte. Vervolgens verloor hij het gevecht tegen Benjamin Adegbuyi, wat geen verassing was na zo’n zware periode.

Maar de kickbokser lijkt nu klaar te zijn voor een nieuw gevecht! Zou hij dan toch weer de ring induiken met Rico Verhoeven? We houden je up to date!

Bekijk de foto van Badr hieronder:

Bron: Instagram, man-man

Lees ook: