De populaire advocatenserie Suits wil graag dat Meghan Markle terugkeert voor een korte scène, ze hoeft maar paar minuten te werken. De makers van Suits hopen dat ze nog één keer wil acteren. De fans zouden het te gek vinden om haar personage Rachel Zane weer te zien.

Voor Meghan Markle is het nog lucratief ook, ze kan er miljoenen aan verdienen. ‘’Er is nog geen bedrag genoemd. Ik heb bedragen van 2 tot 6 miljoen voorbij horen komen,’’ aldus een ingewijde in The Sunday Mirror. Het afgesproken bedrag zal geschonken worden aan een goed doel.

De makers hebben bedacht dat Meghan samen met haar tv-echtgenoot Patrick J. Adams een korte scène moet spelen. ‘’We zouden een verhaallijn kunnen bedenken over het nieuwe leven van Rachel en Mike, die een gezin stichten, waarbij Rachel met een flinke babybuik te zien is.’’ Meghan hoeft maar twee minuten in beeld te komen en hoeft maar paar regels tekst te leren. ‘’Misschien iets over dat ze nooit durfde te dromen dat ze zo’n geweldig leven zou hebben. Dat zou het echte leven prachtig weerspiegelen.’’ Het is niet duidelijk of Meghan mee wil werken. De komende tijd zullen de makers van Suits een poging wagen om de voormalig actrice over te halen.

Hieronder wordt alles duidelijk uitgelegd, check het: