Kees van der Spek keihard over Fabiola “Wat een leeghoofd!”

Kees van der Spek heeft in RTL Boulevard om de docu Please Hate Me te bespreken, over de haat die influencers krijgen. Hij maakte kennis met Fabiola die ook te zien is in de docu en is geschokt.

Kees zegt o.a. “Echt.. Het is de triomf der leeghoofden, dit. Het is niet normaal. Dit zijn mensen die er alles voor over hebben om likes en volgers te krijgen. Ze hebben nu dus als verdienmodel dat ze gehaat worden.”

Over Fabiola is hij helemaal niet te spreken en haalt uit “In de docu zit ook ene Fabiola met die hele dikke billen. Haar moeder is een oppassende huisvrouw van een jaar of 55. En die is er dus trots op dat zij degene is die heeft bedacht dat haar dochter in een winkelkarretje moet gaan twerken, in een supermarkt.”

Kees meent dat Fabiola, Jay en Lisa en meer dit doen omdat ze irrelevant zijn: “Dit alles doet mij denken aan een circus waarin een clown optreedt die zó slecht is dat iedereen begint te schreeuwen en te joelen, maar juist daarom wel blijft zitten. Wat zij doet is helemaal niks, volledige leegheid. In mijn tijd deed je er nog toe als je relevant was. Als je iets veroorzaakte wat goed was. Dit is precies het tegenovergestelde. Hier doe je ertoe als je volkomen irrelevant bent. Je kunt het niet verbieden, het enige wat je hoopt is dat social media er uit klapt waardoor ze gaan solliciteren bij echt werk, of vrijwilligerswerk gaan doen. Iets dat er toe doet”

Beelden en video van de docu hieronder:

Bron: RTL Boulevard, LoveReality