Heel heftig nieuws uit België over een jonge ster van het populaire jeugdprogramma Ketnet. Arne Decock is op pas 18-jarige leeftijd overleden nadat hij werd geëlektrocuteerd door een elektriciteitspaal naast een spoorlijn.

Het verschrikkelijke incident gebeurde vannacht in het Belgische Boom. Arne kwam met een vriendin terug van een verjaardagsfeestje. Ter hoogte van de Lange Lei in Boom besloot hij om over een hek heen te klimmen en het terrein van de Belgische spoorlijnen te betreden.

Arne klom op een elektriciteitspaal naast de spoorlijn en zou met een stok de hoogspanningsleiding hebben geraakt. Hij werd geëlektrocuteerd en viel naar beneden. De hulpdiensten konden hem niet meer redden.

“Het gaat om een jammerlijk ongeval. De vriendin die bij de jongen was, heeft alles zien gebeuren. Zo weten wij dat er geen andere personen bij het accident zijn betrokken.”

Arne werd bekend van de hoofdrol in ‘Kadanza T2gether’, een Ketnetmusical geproduceerd door Studio 100. Ketnet reageert met: “We zijn bij Ketnet, Studio 100 en Fabric Magic (de makers van #Likeme) zeer aangegrepen door het tragische nieuws van het overlijden van Arne Decock. Het is bijzonder triest om zo’n talentrijke en beloftevolle jongere te verliezen. Onze gedachten gaan in de eerste plaats naar zijn familie en dierbaren. We wensen hen heel veel sterkte in deze moeilijke periode.”

Hieronder beelden van Arne, meer info, zijn laatste post: