Khloé Kardashian dreigt ex van Tristan aan te klagen..

Khloé Kardashian dreigt de ex van haar vriend, Kimberly Alexander aan te klagen. Kimberly beweert namelijk dat de vriend van Khloé, Tristan Thompson, de vader is van haar 7-jarige zoontje.

Kimberly Alexander

Kimberley Alexander, de ex van Tristan Thompson is in Los Angeles, een bekend OnlyFans-model en ondernemer. Ook is Kimberly moeder van een 7-jarige zoon, waarvan zij sterkt gelooft dat Tristan de vader is.

Vaderschapstest

Eerder deed Thompson al een vaderschapstest om aan Kimberly te bewijzen dat hij niet de vader was. De vaderschapstest bleek toen ook daadwerkelijk negatief te zijn, maar Kimberly beweert nog steeds dat Tristan de vader is van haar 7-jarige zoon.

Valse berichten op Instagram

Kimberly zetten haar standpunt kracht bij door een gesprek tussen haar en Khloé Kardashian te delen op Instagram. In het gesprek zou Khloé hebben aangegeven nog een vaderschapstest te willen uitvoeren, Tristan zou volgens haar namelijk een ‘leugenaar’ zijn. Uiteindelijk verwijderde Kimberly haar bericht en gaf zij toe dat het valse berichten waren.

TMZ laat weten dat de realityster naar de rechter zal stappen als het verspreiden van leugens op o.a. sociale media niet stopt.

Dreigbrief namens advocaat

De 36-jarige Kardashian verzocht Kimberly daarom middels een dreigbrief te stoppen met het verspreiden van leugens. Khloé Kardashian is het zat dat Kimberly haar gezin blijft lastigvallen en maakt het luid en duidelijk dat zij bereid is om juridische stappen te ondernemen en Kimberley aan te klagen.

Bekijk hieronder het verhaal achter de aanklacht:

Bronnen: TMZ