‘De relatie van Khloé Kardashian en Tristan Thompson ligt in puin’, zo meldt een bron.  Door de post die Khloé op Instagram zette leek het gisteren nog even op dat ze hem het vreemdgaan zou gaan vergeven.  

Niet gesproken

Bronnen die bekend zijn met de situatie vertellen TMZ: Khloe heeft een aantal dagen niet met Tristan gesproken omdat ze nog steeds woedend is nadat zij heeft ontdekt dat hij haar herhaaldelijk heeft bedrogen en haar daarbij in verlegenheid heeft gebracht.

True

Khloé’s recente bericht maakte dat het leek alsof zij en Tristan weer solide waren. Ze onthulde de naam van de baby: Ons kleine meisje, True Thompson, heeft ons hart volledig gestolen en we zijn overweldigd door LIEFDE. Wat een zegen om dit engeltje in de familie te verwelkomen! Mama en papa loooooove you True!. bronnen vertellen TMZ dat het slechts een gevel is en dat hun relatie aan een draad hangt.

Woedend

Er wordt TMZ verteld dat Khloé niet van plan is Tristan te vergeven… en hetzelfde geldt voor de rest van de Kardashian-Klan, inclusief Rob, die woedend is op Tristan. Khloé trekt voor nu een dapper gezicht omwille van hun dochter. De zussen van Khloé zijn ook woedend.

Kil gevoel

Khloe en de baby verblijven voorlopig in Tristan’s huis in Cleveland, grotendeels omdat alle babyspullen daar in de kinderkamer staan. Maar ze zijn niet alleen geweest sinds Khloé naar huis mocht na de bevaling. Er is zeker een kil gevoel in de lucht.

Emotionele inzinking

Kris is sinds de geboorte bij Khloé geweest en Kim, Kourtney en Kendall vlogen maandag naar Cleveland om hun zus te onderhouden nadat ze een emotionele inzinking had. Maar de dingen zullen snel veranderen. Er wordt ons verteld dat Khloé er vandoor gaat, terug naar LA en ze neemt True mee.