Kijkers geschokt na heftige beelden tv-programma ‘Ewout’ over bilvergroting in Turkije

Kijkers geschokt na heftige beelden tv-programma ‘Ewout’ over bilvergroting in Turkije

Het blijkt een enorme trend te zijn dat vrouwen afreizen naar het buitenland om een bilvergroting te doen ook wel brazilian butt lift genoemd. In het nieuwe programma van Ewout volgt hij twee jonge dames die een ingreep doen in Turkije. Kijkers reageren geschokt.

Bilvergroting

In de nieuwe aflevering van ‘Ewout’ worden Rosalie en Dania’s gevolgd in hun reis naar Turkije voor hun bilvergroting. Zij hebben dit gedaan bij de organisatie iMed, die zijn de bemiddelaars tussen de arts en patiënt. Zij regelen het vervoer en het verblijf van vrouwen die een ingreep doen bij hun. Veel vrouwen reizen af naar Turkije vanwege de scherpe cosmetische prijzen.

Dania geeft aan dat zij zich na haar depressie en suïcidale periode weer helemaal beter voelt. Een bilvergroting zou dit helemaal compleet maken. Deze reis legt zij alleen af en zonder enige begeleiding. Na haar research over de ingreep en risico’s heeft ze besloten om de BBL te doen. Het viel ook veel kijkers op dat de meiden het bedrag contact moeten betalen. Zo schrijft er iemand op Twitter. “Cash betalen wegens bank kosten. Nee, zodat het niet traceerbaar is.”

Mislukte ingrepen

Artsen in Nederland hebben hun zorgen al eerder uitgesproken over mislukte ingrepen die worden gedaan in het buitenland. Er komen steeds meer Nederlands terug met verwondingen. In de aflevering is ook een moeder in gesprek met Ewout. Haar dochter is overleden na een cosmetische ingreep in Turkije en wilt andere vrouwen hiervoor waarschuwen.

Schokkende reacties

Er zijn mensen die de aflevering zo heftig vinden dat zij zelfs vinden dat dit soort programma’s verboden moeten worden. Ze geloven niet wat ze zien.

Bekijk de video hieronder

Bron: Instagram, RTLNieuws, Twitter