Kijkers woedend op Stephanie in Lang Leve de Liefde

In de datingshow Lang Leve de Liefde spenderen, twee aan elkaar gekoppelde onbekenden, een aantal dagen in een villa om de ware liefde te vinden. Stephanie, één van de deelneemsters van het programma zorgt met haar ‘ondankbaarheid’ voor een hoop woede bij kijkers.

Lang Leve De Liefde

In een fragment van één van de afleveringen van het programma is te zien dat Danny Stephanie probeert te charmeren met zijn kookkunsten.

Stephanie

Toch is Stephanie niet bepaald onder de indruk is van Danny’s zelfgemaakte hamburgers en friet “Ik durf eigenlijk geen hap van te nemen”. Danny kon de opmerking niet bepaald waarderen en reageerde geïrriteerd, “Als je het niet lekker vind gooi je het weg”.

Maar daar bleef het niet bij. Zo maakt romanticus Danny om de avond goed af te sluiten nog een cocktail voor Stephanie. Terwijl hij bezig is met het maken van de cocktail is een huiverige Stephanie te horen: “Ik ben niet van die gekke fruit dingen”. Bij het proeven kan de deelneemster ook niet aangeven of ze het drankje echt lekker vindt.

Ondankbaar zeikwijf Stephanie

Met haar gedrag scoort Stephanie weinig punten bij kijkers, veel mensen lieten boze reacties onder de video op de LLDL-Facebook pagina achter. Velen vinden de deelneemster ‘zeikwijf’.

Zo schrijft een kijker: “Jezus wat een ondankbaar zeikwijf helemaal niks mee genomen, super ondankbaar, zegt dat ze dikke voorbij loopt maar zelf is ze niet de slankste ik had meteen weggelopen“.

Bekijk een fragment van de aflevering hieronder:

Bronnen: SGXL Facebook