Killer Kamal eindelijk ontmaskerd?! Twee broers zoeken uit wie hij is! (Video)

Killer Kamal is al jaren bekend als de controversiële mysterieuze “Marokkans-Nederlandse straat rapper”. Vele geruchten gingen al die jaren rond over zijn identiteit. Maar wie hij écht is is nog steeds onbekend! Tot nu..? Twee jonge broers gaan namelijk op onderzoek uit.

Killer Kamal ontmaskerd?

Dat gebeurt in een docu van de VPRO waarin ook o.a. Nega aka Negativ aan het woord komt. De rapper/vlogger die jaren geleden beef had met Killer Kamal. De VPRO meldt:

Mo Jouhri (28) en zijn broertje Ayoub (17) gaan op zoek naar de identiteit van de geheimzinnige en controversiële rapper Killer Kamal. De zoektocht brengt hen niet alleen een ontluisterende onthulling, maar vooral inzicht in wat het betekent om Mocro in Nederland te zijn.

Twee broers

Mo is van Marokkaanse afkomst, maar vindt zichzelf op zijn tijd ‘verkaast’. Zijn broertje Ayoub daarentegen is een echte zelfbenoemde ‘mocro’. De broers zijn heel verschillend maar hebben toch een sterke band en kunnen alles met elkaar bespreken. Ayoub vindt dat de controversiële rapper Killer Kamal voor een grote groep ongehoorde jongeren spreekt en ze zo een stem geeft.

Bewijs Expose?

Maar Mo is bang dat Kamal juist een stereotype beeld van Marokkaanse Nederlanders in stand houdt. Als een echte detective gaat Mo samen met zijn broertje op onderzoek uit. Ze volgen vanuit een veredelde garage (doodlopende) clues, onderzoeken de complottheorieën op YouTube, verzamelen bewijsmateriaal en spreken onder anderen met rapper Negativ, Ouassima, Aafje de Roest en beginnende hiphop-artiest Zaksey.

Zo komen ze samen steeds dichterbij de identiteit van Killer Kamal en vooral die van henzelf. “

Bekijk de Killer Kamal (expose?) docu hieronder:

Bron: Youtube, VPRO