Omdat een ex-gevange vanwege zijn achtergrond niet in aanmerking kwam voor een huis, heeft kim Kardashian hem besloten te helpen. De realityster gaat de huur van Matthew Charles de komende vijf jaar  betalen. 

Kim kardashian

Country Music Television beweert dat Kim nadat ze een verhaal had gelezen over zijn huisvestingsproblemen contact opnam met Matthew. Een producer van de zender meldde Us Weekly het volgende: “Hij was overdonderd door haar aanbod. Haar vrijgevigheid heeft zijn leven veranderd.”

35 jaar

Na er 20 jaar op te hebben zitten werd Matthew in 2016 vrijgelaten, hij was veroordeeld tot 35 jaar celstraf. De rest van de straf, die hij had gekregen voor wapenbezit en drugshandel, heeft hij toch uit moeten zitten. Dit besloot een rechtbank twee jaar later. Us Weekly zegt dat Kim deze zaak tijdens een van haar bezoeken aan het Witte Huis heeft besproken met president Trump. Afgelopen januari kwam hij weer op vrije voeten.

Op Facebook liet Matthew weten dat Kim geen media-aandacht wilde voor haar actie. “Maar dit is te mooi om niet te delen, mijn hart klapt bijna uit elkaar van het geluk.”

Bekijk de video hier beneden voor meer informatie over de situatie.