It’s all about the likes and the comments tegenwoordig, innit? Nou als celebrity doe je het tegenwoordig nooit goed en Kim Kardashian is nu de dupe ervan!

Op de afbeelding is te zien dat Kim Kardashian op een lolly zuigt. Het is alleen geen normaal snoepgoed, maar een zogenaamde afslank-lolly van Flat Tummy Co, een bedrijf gespecialiseerd in producten die de eetlust onderdrukken.

Volgers van Kardashian zouden inmiddels wel gewend moeten zijn aan het feit dat er volop reclame wordt gemaakt op Instagram, maar de foto met lolly schoot in het verkeerde keelgat.

Iedere lolly bevat 35 calorieën en een speciale stof, satiereal, die de honger stilt waardoor je minder eet en zo sneller afvalt.

Ophef

„Meen je dit? Waarom kies je er constant voor om zo’n giftige boodschap bij je jonge, vrouwelijke volgers te promoten?”, reageert een boze moeder mama. „Ik ben teleurgesteld dat zo’n invloedrijke vrouw zoiets deelt”, schrijft een ander. „Eten is niets schandelijk en dat zijn onze lichamen evenmin. We verdienen beter dan dat”. Het is slechts een greep uit de vele reacties.

Ook de Britse tv-presentatrice Jameela Jamil is niet gecharmeerd van de actie: „Je hebt een vreselijke en toxische invloed op jonge meisjes.” Kim zelf heeft niet gereageerd, maar ze heeft haar bericht wel verwijderd.

Bekijk hieronder beelden en alle info: