Kim Kardashian roast hele familie met scherpe TV optreden!

Kim Kardashian roast hele familie met scherpe TV optreden

Kim Kardashian was gisteren gastpresentator bij Saturday Night Live en heeft zowat haar hele familie geroast. Niemand bleef gespaard! Ze bespotte niet alleen haar ex-man, de vriend van haar moeder Kris Jenner maar ook haar zussen.

Zelfspot

De Saturday Night Live is een populaire programma op televisie. Wekelijks worden er acteurs, actrice en comedians gekozen om de show te presenteren en dit keer had niemand minder dan Kim Kardashian de eer om dit te mogen doen. Eerder was er kritiek dat zij gastpresentatrice was omdat zij natuurlijk geen actrice of comedian is. Maar kijkers zijn verrast door haar optreden en zijn vooral positief. Blijkt dit toch een beetje haar talent te zijn?

Kim weet gelukkig nog wel wat van zelfspot : “Ik ben ook verrast dat ik hier sta. Ik heb maar een film naar buiten gebracht en niemand heeft mij verteld dat die in premiere was”. Hiermee verwijst ze naar haar sekstape die uitkwam in 2007.

Familie roast

Haar moeder Kris Jenner kan hierin niet missen. “Waar ik echt trots op ben is dat niemand mij een golddigger kan noemen. Ik heb geen idee hoe je golddigger wordt, dus daarvoor heb ik mijn moeders vriend Corey gevraagd”.

Ook haar (ex)-manlief werd genoemd. “Ik trouwde met de beste rapper ooit. Hij is de rijkste zwarte man van de Verenigde Staten en schonk me vier geweldige kinderen. Toen ik de scheiding aanvroeg, ging het dus echt om zijn persoonlijkheid.” 

Plastische chirurgie zussen

Kim Kardashian haar lichaam is vaak in opspraak gekomen over dat zij aan zichzelf heeft laten sleutelen. Dit geldt ook voor haar zussen en ze besloot hun ook niet te sparen in haar presenteerdebuut. “Ik ben meer dan alleen een fantastisch lichaam dat mijn zussen hebben laten zien als voorbeeld bij hun plastische chirurgen”.

Bekijk de video van Kim Kardashian haar SNL optreden hieronder

Bron: RTLnieuws, YouTube