De 10-jarige Shane Kluivert is naast ster van FC Barcelona, ster op Youtube ook een ster in de keuken. Bovendien heeft de alleskunner nu ook nog eens zijn eigen kookboek, en die gaat als warme broodjes over de toonbank!

De zoon van oud-voetballer Patrick Kluivert en Rossana Kluivert bracht vorige week zijn boek Koken met Shane uit en daarmee komt hij deze week binnen op plaats 3 in de Boeken Top 10.

Wat betreft publiciteit heeft de Kleine Shane niet te klagen. Voetballers deelden een foto van het kookboek onder andere op sociale media. Vorige week was Shane te gast bij Humberto Tan in RTL Late Night waar hij vertelde over zijn geweldige kookkunsten!

Het boek is geschreven nadat zijn kookfilmpjes op YouTube een succes bleken te zijn. In zijn boek verzamelde de in Barcelona woonachtige Shane – met een YouTube-fanschare van ruim 63.000 fans – zijn favoriete ontbijt- en snackrecepten en geeft hij ook maaltijden voor de hele familie prijs. Zo zijn de kipkluifjes van opa favoriet en bakt hij zonder moeite bakjes granola voor de hele week.

Benieuwd naar de kookkunsten van Shane? Kijk dan hieronder: