Kosso exposed WhatsApp-oplichter! ‘Ik breek al je tanden!’

Kosso keek gisteren vreemd op toen hij een aantal rare WhatsAppjes kreeg. Als blijkt dat hij het slachtoffer is van een oplichter, leidt hij hem of haar heel slim om de tuin. Bekijk het hele gesprek onderaan dit artikel.

Kosso heeft het hele WhatsApp gesprek op Instagram gezet. Zo hoopt hij zijn volgers te waarschuwen voor online oplichters. ‘Dus vandaag probeerde iemand ons op te lichten door eerst me moeder te appen en te doen alsof ik het ben en daarna naar me broer te vragen en te vragen of hij wat geld kan storten’, schrijft de kleerkast bij foto’s van het gesprek.

‘Je hebt de verkeerde’

Gelukkig was Kosso net op dat moment samen met zijn moeder. ‘Toevallig was ik op dat moment samen met mijn moeder en broer en ben ik er even op in gegaan totdat ik zijn naam en rekeningnummer had. Ik bespaar hem zijn nummer online te zetten maar hiermee wil ik aangeven om goed op te passen online tegenwoordig want ze proberen alles. Je hebt de verkeerde nu’, sluit hij zijn bericht af.

‘Ik breek al je tanden!’

Het WhatsApp gesprek met de oplichter loopt flink uit de hand, zo is te zien op onderstaande screenshots. De oplichter dreigt Kosso te komen opzoeken als zijn nummer gedeeld wordt, maar die laat zich niet bang maken. ‘Kom maar langs, ik breek al je tanden!’

Bekijk het volledige gesprek op onderstaande screenshots:

Bron: Instagram

Lees ook: