Skip to main content

Heftig nieuws komt van ‘lachgas koning’ Deniz (25): De eigenaar van Ufogas in Amsterdam, dat vanuit bakfietsen lachgas ballonnen verkoopt, is met ‘een kleine beroerte’ opgenomen in het ziekenhuis.

Dat meldt het AD. Het zou gaan om een kleine beroerte gaan en Deniz is alweer hersteld.

Deniz vertelt: ,,Ik voelde me niet zo goed en kreeg hartkloppingen, dus ik dacht: toch maar even laten checken. Dagen, weken, maanden niet goed slapen, meer stress ook door het voortdurende communiceren met de media, daar komen familie en vrienden nog bij. Dan krijg je vanzelf effe een soort burn-out.”

“Het kwam door vermoeidheid, niet zozeer door zijn veelvuldige gebruik van zijn eigen lachgas. Pas sinds Koningsdag 2019 gebruik ik lachgas, dus net een paar maanden. Door veel te veel en veel te lang lachgas te gebruiken kun je zelfs in een rolstoel belanden. Dat is zeker zo, maar dat is niet iets dat na zo’n korte tijd gebeurt. Zoals je ook niet heel ziek wordt van twee maanden alcohol drinken.”

“Ik was uitgeput, maar kon na een half uur weer gaan met het advies dat ik even goed moet slapen en eten en op tijd rust moet nemen. Dat heb ik gedaan, dus het is weer oké. Als mensen door alcohol wat overkomt, lachen we er om, maar bij lachgas roept iedereen: ‘Oh, wat erg’. Haha.”

Eerder vandaag kondigde Deniz aan dat er donderdag een demonstratie komt, waarbij hij 30.000 ballonnen gratis gaat uitdelen. “Die komt er zeker nog” Hieronder de beelden:

Leave a Reply