Lachgas-koning Deniz opgepakt! Heeft eerste boetes binnen! Reageert!

Amsterdamse Lachgasverkoper Deniz heeft zijn eerste boetes gekregen voor de verkoop van lachgas. Hij is de afgelopen nacht zelfs opgepakt en moest in een politiecel overnachten,

Dit gebeurde vannacht nadat hem was verzocht om zich niet in de binnenstad op te houden, zo meldt AT5.

Politie meldt “Hem is verzocht om weg te gaan vanwege het geven van overlast. Daarna is hij aangehouden voor het negeren van dat verwijderingsbevel.”

Deniz reageert met: “Al die illegale lachgasverkopers konden vannacht gewoon hun gang gaan, maar ik werd eruit gepikt. Er werd mij verteld dat ik op basis van de APV weg uit de binnenstad moest gaan, maar ja, ik heb een bedrijf te runnen.”

Deniz vervolgt: “‘Ineens kwam er een busje naar ons toe en werd ik meegenomen. Nu mag ik mij 24 uur niet in de binnenstad ophouden, in m’n eigen stad. Elke keer als ze mij zien gaan ze me een 24-uursverbod opleggen. Ik heb geen vuurwapen, handgranaat of cocaïne bij me; ik verkoop een waar dat gewoon legaal is. Ik zie niemand van Thuisbezorgd worden aangehouden.”

Deniz heeft in totaal 5 boetes gekregen: “‘Ik doe mijn omzetbelasting, maar ondertussen ben ik aan het luchten met beroepscriminelen en moordenaars. Ik ga door met bezorgen tot ik mijn rechtvaardigheid heb gekregen.’