Lexxxus is zich kapot geschrokken van het schietincident bij zijn woning en zijn auto in Diemen. Hij nodigt de schutters uit ‘Kom lekker langs, je weet toch al waar ik woon. Dan doen we een bakkie koffie en praten er over wat je dwars zit.’ AT5 sprak hem.

Lexxxus was op dat moment in zijn slaapkamer met zijn vrouw en kinderen. ‘Ik was toevallig al wakker door het hoesten van mijn dochter toen ik de schoten ineens hoorde. Dit is zo onwerkelijk.’ ‘Als ik een crimineel verleden zou hebben, wist ik tenminste in welke hoek ik het had moeten zoeken. Maar dit komt volledig uit de lucht vallen.’

Lexxxus is diep geraakt en meent niets te verbergen te hebben: ‘Ik zei nog tegen de politie, screen me, neem mijn telefoon in, doe alles wat je wil. Je zal geen foutje kunnen vinden. Ik zit met geen pink in het criminele circuit. Absoluut niet.’ ‘Het maakt me paranoïde.’

Bekijk hieronder zijn hele reactie en beelden van het huis en zijn auto: