Lil’ Kleine en Jaimie Vaes intiem gespot op Ibiza met zoontje Lío! (beelden)

Lil’ Kleine is samen met Jaimie Vaes en zijn zoontje Lío op Ibiza. Dit laten meerdere bronnen en uiteindelijk ook het stel zelf weten op hun social media.

Herenigd

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes laten met trots zien aan de wereld dat het gezin herenigd is. Zo plaatsen beide beelden van zoontje Lio en plaatst Jaimie zelfs een video van Kleine samen met hun zoontje.

Gemeende mishandeling

Eerder gingen er in mei van dit jaar geruchten rond dat Lil’ Kleine, Jaimie Vaes mishandeld zou hebben. Maar Jaimie zegt dat heel veel verhalen die zijn verspreid niet waar zijn.

‘Horrorverhalen zijn niet waar’

“Ik rende niet de lobby in, ik heb geen fles op mijn hoofd gehad. De volgende dag ben ik gewoon naar buiten gegaan. Mensen hadden kunnen zien dat het goed met me ging, maar blijkbaar vindt men leedvermaak interessanter”, onthulde Vaes reeds aan LINDA Meiden. “Er ontstond een incident in de categorie ‘had nóóit mogen gebeuren.’ We kregen onenigheid, het escaleerde. Maar de horrorverhalen die daarop naar buiten kwamen via de roddelpers zijn niet waar”, volgens Jaimie.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: LINDA Meiden, Instagram -@lilkleine en @jaimievaes