Lil Kleine en Jaimie voor de rechter om Rolex en AP horloges rel

Lil Kleine Jaimie

De rel tussen Lil Kleine en Jaimie is nog niet voorbij. De twee zullen elkaar weer onder ogen moeten komen in de rechtbank.

Voor de rechter

Er is bekendgemaakt dat er op 14 november een zitting plaats zal vinden. Jaimie sleept Lil Kleine namelijk voor de rechter. Dit gaat voornamelijk over de verdeling van spullen. De horloges rel gaat door. De zitting van de twee is openbaar, maar volgens bronnen zal de advocaat van Jaimie een verzoek indienen om dit toch achter gesloten deuren te houden.

Horloges rel

De rapper eist nu horloges terug, die hij als cadeau zou hebben gegeven aan Jaimie en hun zoontje Lío. Jorik, zoals de rapper heet, zou hebben verklaard dat hier geen sprake van is. “Er wordt nu gezegd dat het nooit een cadeau is geweest”, vertelt zij in haar realityshow.

“Ik zweer het je, er wordt nu gezegd dat het nooit een schenking is geweest. Je weet als hij wat gaf, dan moest dat vanuit elke hoek gefilmd worden want Jorik was zo goed voor zijn vrouw. En nu wordt in een e-mail zwart op wit gezegd dat dat gewoon niet waar is.”

Bekijk de volledige vide hier:

Bron: Parra