Lil Kleine exposed als ‘extreem gierig’ door ‘insiders’ “Ze moesten alles zelf betalen”

De laatste weken is er zo veel Lil Kleine en Jamie nieuws dat het amper bij te houden is. Rondom het Ibiza incident komen er dagelijks nieuwe claims, geruchten en reacties. Vandaag gaat ook weer een opvallend gerucht rond op social media: Lil Kleine zou extreem gierig zijn.

Hoewel Kleine bekend is van het smijten met geld heeft hij echter ook meermaals laten zien dat hij aan vrienden en familie denkt. Hij verraste o.a. in het verleden zijn vader en zoontje met een duur horloge. Maar blijkbaar kent niet iedereen Jorik zo.

Lil Kleine ‘extreem gierig’ ?

Een ingewijde zegt o.a. over een verjaardag van Kleine: “Alle vrienden van Jorik weten dat hij mégagierig is. Ook met zijn eigen verjaardag bijvoorbeeld, hij betaalt het eerste rondje en de rest moeten de gasten zelf betalen. Letterlijk alles daar is voor de show!”

Flessen Champagne

“Hij ging met ons altijd op de VIP in Ibiza, en bestelde hij altijd flessen champagne. Tot de rekening kwam! ‘Ja, moet even bellen.’ Na de tweede keer hebben we hem gepakt en verteld hoe en wat.”

Eten

Een iemand antwoordt daarop: “Ja klopt, hij is heel gierig en dit is al algemeen bekend in zijn kring. Hij doet alles voor het oog, vorig jaar ging hij barbecuën met zijn vrienden, gewoon thuis. Er was een hele dure fles wijn en duur vlees. Toen heeft hij dat allemaal verdeeld over zijn vrienden, en Jaimie werd overgeslagen, en kreeg een wat goedkopere fles wijn.”

Fooi

Een uitsmijter uit Amsterdam meent: “Ik heb nog een mooie over Jorik: ik stond een tijdje bij een club in Amsterdam als beveiliger. Wilde hij fooi geven, had-ie alleen maar een briefje van 20, vroeg-ie of ik 15 euro terug had. Ik zei: hoeft niet, blijkbaar heb je dat geld hard nodig.”

Iemand antwoordt: “Zo geen verrassing dit. Heb jaren bij zijn vaste club voor een avondje uit in Amsterdam gewerkt en deze man ‘kocht elke avond zoveel flessen’, eindstand staan al die flessen wekenlang in onze koelkast om weer opnieuw tevoorschijn gehaald te worden als ‘nieuwe flessen’ bij een ander avondje uit.”

Rekening

En verder: “Ik ken ook iemand die bij Okura werkte en toen hij daar ‘woonde’ ging hij ook altijd moeilijk doen toen de rekening kwam, omdat hij ‘het altijd op Insta zette en dus gratis reclame maakte’. En soms liep ie ook gewoon weg zonder te betalen voor het eten en drank.”

Lees hieronder enkele verhalen van deze ingewijden:

Bron: Weekend, Mediacourant, Instagram Man Man