Lil’ Kleine terug bij de The Voice? “Hij moet ze redden!”

Hoewel de The Voice of Holland-kijkers enkele maanden aangaven het te hebben gehad met Lil’ Kleine, lijken ze de rapper nu wel te missen.

De kijkers van The Voice waren helemaal klaar met de ‘arrogante’ Lil’ Kleine. Het vorig seizoen verliep niet bepaald van een leien dakje. En al helemaal na de uit de hand gelopen ruzie met coach Anouk. Voor het nieuwe seizoen hebben ze besloten om de rapper te vervangen met niemand minder dan Jan Smit.

Lil’ Kleine wordt gemist in The Voice

Of dat nu uiteindelijk zo’n goede keuze was, daar is entertainmentdeskundige Rob Goossens nog niet over uit. Hij vond afgelopen seizoen van The Voice zonder Lil’ Kleine namelijk enorm saai en miste de drama. “Dit seizoen ging je bijna terugverlangen naar Lil’ Kleine, omdat er bij de kandidaten niet heel veel sprankelends zat. Eigenlijk was Jasper de redder van dit seizoen The Voice. Hij heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat er toch nog iets gebeurde.” klonk het bij Rob.

Pauze van het programma

Wie had dat gedacht, ook de kijkers lijken Lil’ Kleine te missen in de show. Zowel Rob als Marco Weijers denken dat het programma toe is aan een drastische verandering. Volgens hun is het geen slecht idee om een jaartje of twee pauze te nemen van het programma.

Bron: DitjesEnDatjes