‘Linda de Mol wist al langer van beschuldigingen Ali B’! Blad Linda. bevestigt!

Linda de Mol

De rel rondom The Voice is het verre van voorbij. De een na de andere onthulling wordt naar buiten gebracht. Zo zou Linda de Mol al sinds 2020 hebben geweten van het seksueel overschrijdend gedrag van Ali B. Ze zou zelfs met twee vrouwen hebben gesproken in die tijd. Alleen dit verhaal heeft het blad nooit gehaald.

Beschuldigingen

De beschuldigingen rondom de ex-partner van Linda Mol zijn niet mals. Toen het nieuws naar buiten kwam, heeft dit veel impact gehad op haar. Maar totaal onbekend zijn de aantijgingen niet voor haar. Eerder zou Jeroen Rietbergen al in therapie zijn gegaan voor zijn seksverslaving. Maar ook de beschuldigingen tegen Ali B, blijkt niks nieuws te zijn voor haar.

Blad Linda. bevestigd

Het AD heeft gemeld dat het tijdschrift Linda. in juni 2020 al met twee vermeende slachtoffers had gesproken over de beschuldigingen. Een van de vrouw zou zelfs al van verkrachting door Ali B hebben gesproken. Dit heeft zij toen niet gemeld bij Talpa omdat het slachtoffer niet zou willen.

De woordvoerder van het blad bevestigd dit ook. Alleen hebben zij deze verhalen van de vrouwen nooit gepubliceerd om dat er ’te mager’ bewijs zou zijn. Het verhaal zou volgens de hoofdredacteur Van der Bijl schadelijk zijn voor de vrouwen.

Bekijk de video hier

Bron: Youtube, Parra