Louis Vuitton komt met leren Pizza Doos voor bizar bedrag! (Beelden)

Louis Vuitton heeft opnieuw een heel verrassend product aan hun collectie toegevoegd. Je kan nu een LV pizza doos kopen! De doos is echter niet gemaakt om ook echt pizza in te bewaren.

Louis Vuitton Pizza doos

Hoewel je natuurlijk zelf mag weten wat je ermee doet. Het ding is meer bedoelt voor een old-school vinyl platen verzameling van Dj’s. (Platen zijn de voorlopers van de CD’s. Die grote ronde platte plastic dingen die je op een platenspeler legt en daar dan muziek uitkomt.)

Platen

De doos is bedacht door Virgil Abloh en staat voor zijn liefde voor Dj’en, reizen en muziek. De buitenkant is van leer met de bekende LV logo’s en kleuren. De binnenkant is van glad leer en krasvrij.

LV meldt erover: “Geïnspireerd door muziek en reiscultuur, is de Pizza Box het perfecte cadeau bij uitstek voor het vervoeren van vinyl, muziekschijven of accessoires. Met details die doen denken aan vintage House-koffers, is dit verfijnde stuk voorzien van het kenmerkende Monogram-canvas met een exclusieve Louis Vuitton-boodschap. Een leren sluiting houdt de doos veilig,”

De leren LV Pizza doos is te koop voor $2.090, maar voorlopig alleen verkrijgbaar via de boutique.

Bekijk de LV Pizza doos hieronder:

louis-vuitton-pizza-box-monogram-canvas (3)
louis-vuitton-pizza-box-monogram-canvas (5)
louis-vuitton-pizza-box-monogram-canvas (4)
louis-vuitton-pizza-box-monogram-canvas (6)

Bron: LV, Highsnobiety