Madonna schokt talkshowhost, springt met kort rokje op tafel en trekt rok omhoog: ‘Stop hiermee!’

63-jarige Zangeres Madonna heeft gisteravond voor een hoop commotie gezorgd bij de Amerikaanse talkshowhost Jimmy Fallon. Dit deed ze door tijdens zijn programma in een kort rokje op zijn tafel te springen en haar rok omhoog te trekken.

Madonna gooit rok omhoog op tafel

“Nee, nee, waarom zou je…“, riep Fallon, terwijl Madonna zijn spullen van zijn desk veegde om op tafel te klimmen. “Madonna, stop, stop hiermee! Oh mijn god. Ik weet niet wat ik moet doen.” De presentator besloot uiteindelijk de zangeres’s lichaam te bedekken terwijl hij haar smeekte weer te gaan zitten.

“Niemand kan iets zien’’, zei Madonna, bij het van de tafel afstappen. Onderweg naar haar stoel tilde de zangeres toch nog even haar rokje om haar ondergoed te tonen, waarna Jimmy wegdook in zijn shirt. “Het leven draait niet alleen om het interviewen van kindjes“, zei de Queen of Pop. “Wil je niet met een volwassene praten? Laten we een volwassen gesprek hebben“, zei madonna grappend.

Madonna vertelde eerder in het interview dat ze zich voor haar nieuwe muziekfilm heeft laten inspireren door schrijver James Baldwin. Dit deed ze om te laten zien dat kunstenaars de taak hebben ‘de rust te verstoren’. Dus de zangeres besloot haar woorden kracht bij te zetten.

Bekijk de beelden hieronder

Bronnen; YouTube en Instagram – @madonna