Malta betaalt toeristen om vakantie te komen vieren!

Op vakantie gaan lijkt in deze tijd te mooi om waar te zijn. Maar toch is er licht aan de horizon. Het zonnige Malta heeft namelijk laten weten dat ze toeristen betalen die naar het eiland komen. Zo hopen ze het toerisme weer op gang te brengen.

Helaas is spontaan op vakantie gaan door het reisverbod een beetje lastig. De overheid raadt reizen sterk af, maar het eiland Malta denkt daar anders over. Zij roepen vakantiegangers juist op om naar het eiland te komen, om zo het toerisme te stimuleren.

Drie dagen op het eiland

Om kans te maken op dit snoepreisje, moet je minimaal drie dagen op het eiland verblijven. Het bedrag dat je krijgt hangt af van je verblijf. Zo krijgen gasten in een vijfsterrenhotel 200 euro per persoon, gasten in een viersterrenhotel 150 euro per persoon en een driesterrenhotel levert je 100 euro op.

10 procent extra

Verblijf je op het eiland Gozo, dan krijg je nog eens 10 procent extra. Moet je wel even bij het hotel in kwestie boeken, in plaats van via een reisorganisatie. Verwacht wordt dat Malta de reisrestricties vanaf 1 juni opheft.

Bron: Metronieuws, Lonely Planet

Lees ook: