Man die viraal ging met Bitcoin video, laat zien hoe hij nu leeft als Multi-Miljonair! (beelden)

Davinci Jeremie ging 8 jaar geleden viraal met een video, waarin hij praatte over de toekomst van Bitcoin en iedereen aanraadde om tenminste 1 dollar in Bitcoins te kopen. Hij werd toen voor gek verklaard, maar is nu multi-miljonair.

Bitcoin video

Jeremie werd door veel mensen als gek verklaard, toen hij geloofde dat een bitcoin met toentertijd een waarde van 13 dollar 4 jaar later 10.000 dollar waard zou worden. 8 jaar geleden vertelt hij in een video wat Bitcoin voor mensen zou kunnen betekenen: “Kijk, voor de prijs van amper een lotto ticket kan je Bitcoin voor 10 jaar bijhouden en je wordt een miljonair. Als het naar 0 gaat, wat maakt het dan uit? Je bent amper 1 dollar kwijt.”

Achteraf blijkt maar weer dat Jeremie gelijk had. Begin 2013 was 1 Bitcoin namelijk slechts 13 dollar waard. Ondertussen is 1 Bitcoin bijna 3000 keer in waarde verdubbeld. Maar stel je voor dat je net als Jeremie duizenden dollars in Bitcoin hebt geïnvesteerd acht jaar geelden dan ben je nu multi-miljonair.

Multi-miljonair

Jeremie investeerde zelf een zeer groot bedrag in de digitale munt en is nu al 4 jaar lang multi-miljonair. Op Instagram laat hij alles zien wat de digitale munt hem opgeleverd heeft. Hij leeft nu namelijk een luxe leven op stranden met mooie dames, jachten, privé-vliegtuigen en reist vaak naar landen als Monaco en Dubai. Onder de Instagram posts heeft Jeremie ook nog af en toe een boodschap voor alle mensen die hem uitlachte 8 jaar geleden ‘ik heb het jullie toch gezegd’.

Bitcoin blijven kopen

Afgezien van de crash die er begin 2021 kwam in de waarde van de digitale munt. blijft Davinci zeggen dat Bitcoin nog steeds een fantastische investering is. Hij beweert zelfs dat er een kans is dat 1 Bitcoin aan het eind van dit jaar tussen de 200.000 en 400.000 dollar waard zou kunnen zijn. Misschien is dit het moment dat veel mensen wel naar hem zullen luisteren.

Bekijk hieronder de video van 8 jaar geleden en het leven dat de miljonair nu lijdt:

Bronnen: Clint.be