Het is een groot punt van discussie in elke relatie. Als je s’avonds op de bank ploft na een lange school- of werkdag wil je niets liever dat je favoriete programma kijken en verder niet meer bewegen.

Maar wanneer je samen gaat wonen is dat even anders. Dan heb je ook te maken met een partner die ook een lange dag heeft gehad. En je wilt niet altijd hetzelfde kijken. Nou hoeft dat normaal gesproken niet voor hele grote problemen te zorgen. Maar een man uit Amerika kon hier kennelijk niet tegen. Toen hij een sportwedstrijd zat te kijken besloot hij een korte rookpauze in te lassen. Toen hij terugkwam had zijn vrouw een andere zender opgezet. In eerste instantie geen reden tot paniek zou je zeggen.

Maar niet voor deze man. Toen zijn vrouw hem de stand van de wedstrijd niet kon vertellen en boos werd omdat ze duidelijk geen zin had om de wedstrijd te kijken ging het mis. He completely lost his shit en stak zijn vrouw neer. Hij zit sindsdien vast voor verdenking van moord. Dus als je vanavond van plan bent om met je partner op de bank te kruipen, weet dat zappen op eigen risico is.

Om duidelijk te maken hoe frustrerend zappen kan zijn heb ik deze ‘gouwe ouwe’ prank nog eens voor je opgezocht, check hem hieronder: