Josylvio is vrij! Reageert en vertelt hele verhaal arrestatie!

josylvio

Het management van Josylvio heeft laten weten dat Josylvio weer op vrije voeten is. Ook vertellen ze uitgebreid over het incident dat zich plaatsvond op Curaçao.

Uitleg incident Curaçao

Het management van de rapper laat weten dat de rapper problemen had met zijn paspoort. Deze had hij pas geleden opnieuw laten maken, maar bij zijn gemeente in Nederland leek er een fout gemaakt te zijn. De Koninklijke Marechaussee zou de juiste papieren opsturen naar de ambassade op Curaçao, zodat er dan geen problemen zouden ontstaan, maar dat is niet gebeurd.

Bij aankomst op het vliegtuig begon het incident, waarvan de beelden op dit moment massaal rondgaan op sociale media. Er ontstond een woordenwisseling tussen de agenten en de rapper, waarna een agent de rapper uiteindelijk een klap in het gezicht gaf. Volgens zijn management heeft Josylvio niet de kans gekregen om zijn verhaal op te helderen.

Op vrije voeten

Ook laat het management kort weten dat Josylvio weer op vrije voeten is. Met een korte geruststelling over de ‘ontbrekende’ documenten van de rapper “Alle documenten uit Nederland zijn nu correct verwerkt en afgehandeld op Curaçao.”

Bekijk het volledige statement van zijn management hieronder:

Bronnen: YouTube, Instagram