Manchester City speler Mendy hard aangepakt in gevangenis!

Manchester City speler Benjamin Mendy werd onlangs opgepakt op verdenking van gewelddadige aanranding van jonge slachtoffers. En hij krijgt alles behalve een VIP behandeling in de gevangenis.

Manchester City speler Mendy

De speler zit vast nadat hij aangeklaagd werd door drie slachtoffers ouder dan zestien jaar. Hij mocht niet op borgtocht vrij komen en zal tot 10 september in de gevangenis blijven.

Als bekende speler en ster van City dacht Mendy bepaalde privileges te krijgen in de gevangenis volgens The Sun. De krant meldt dat hij ervan uitging in een VIP-gedeelte terecht te komen. Een gedeelte voor beroemdheden en grote namen uit de sportwereld.

Dat werd heel iets anders: het VP gedeelte voor ‘vulnerable prisoners’ die worden verdacht van seksueel ontoelaatbaar gedrag.

Hard aangepakt in gevangenis

De krant meldt: “Mendy kreeg bij aankomst in de gevangenis te horen dat hij op de VP-vleugel zou komen te zitten. Maar Mendy is een Fransman en zijn Engels misschien niet zo goed. Hij begreep niet precies wat er werd gezegd en dacht naar een VIP-gedeelte te worden gebracht voor bekende personen“

“Hij werd ruw wakker geschud toen hij de cel zag en besefte met wie hij allemaal te maken kreeg. Daar was hij niet gelukkig mee en het was dan ook een zeer ontnuchterende ervaring voor hem“

Ook kan hij rekenen op een harde aanpak en geen vriendelijke woorden van andere gevangenen. “Dat gebeurt regelmatig bij mensen die worden verdacht van verkrachting en aanranding”

Hieronder beelden en meer over deze zaak:

Bron: Voetbalzone, The Sun, Youtube, Unilad PA Images