Marokko begint dramatisch aan WK, Verliest van Iran door Eigen Goal (Beelden)

Sportjun 15 2018, 19:01
Marokko is dramatisch aan het WK 2018 begonnen, de ploeg van Ziyech verloor heel zuur door een eigen goal met 0-1 van Iran in de slotfase.
Het ging lang gelijk op in een slordige wedstrijd. Marokko was iets beter en had een paar redelijk goede kansen. Iran had één mega kans uit een counter. Er werd echter niet gescoord.
Hakim Ziyech en Karim El Ahmadi speelden de hele wedstrijd mee bij Marokko, waar Nordin Amrabat een kwartier voor tijd gewisseld werd voor zijn broer Sofyan Amrabat. Bij Iran deed Eredivisie-topscorer Alireza Jahanbakhsh tot vijf minuten voor tijd mee.
In minuut 91 was het verdediger Aziz Bouhaddouz die de bal van Iran uit een vrije trap verkeerd inschatte en in eigen doel kopte. Beelden hieronder: