Nadat hij al twee keer aangaf met pensioen te zijn gegaan, heeft Floyd Mayweather opnieuw aangekondigd een comeback te gaan maken. Dit keer hoopt Mayweather het in de UFC-octagon op te kunnen nemen tegen Conor McGregor.

Na de bokspartij tussen de twee kemphanen daagde McGregor Mayweather al uit om het de volgende keer volgens MMA-regels te doen. ‘Money’ hield de boot in eerste instantie af, maar maakte onlangs bekend dat hij aan het trainen was voor een gevecht volgens MMA-regels.

Volgens Mayweather wordt er een gevecht voorbereidt waarmee hij het gigantische bedrag van 300 miljoen dollar zal kunnen bijschrijven. Hij wordt natuurlijk niet voor niks Floyd ‘Money’ Mayweather genoemd. Wel zullen de regels enigszins worden aangepast.

De enige onzekere factor is echter nog of Concor McGregor wel op vrije voeten zal zijn om het tegen Floyd op te nemen. De Ierse driftkikker riskeert een gevangenisstraf, nadat hij donderdag in New York een bus aanviel waarin enkele collega UFC-vechters zaten. Hierover zegt Mayweather:

“When you have reached such high status you have to carry yourself in a classy way. Outside the ring you have to be a gentleman.”