McDonald’s en BALR. komen met exclusieve sneaker!

McDonald’s Nederland en BALR. brengen een exclusieve sneaker op de markt voor iedere sneakerfreak.

McDonald’s sneaker

Zoals elk jaar rond de december periode, komt McDonald’s ook dit jaar met iets speciaals. Dat doen ze deze keer in het teken van de X-MASters, een event waar fans leuke prijzen kunnen winnen.

Dit jaar staat de exclusieve sneaker, gemaakt in samenwerking met fashionmerk BALR, als pronkstuk onder de prijzen. Het is echt een must-have voor sneakerfans omdat er maar een exemplaar zal worden gemaakt. Dus, genoeg reden om mee te doen aan de X-MASters.

Exclusieve sneaker BALR. en Vijz Bespokes

De exclusieve sneaker van McDonald’s Sneaker by BALR., ontworpen door sneakerartiest Vijz Bespokes zal er zeker voor zorgen dat alle ogen op jou zullen worden gericht. Vijz Bespokes heeft de kenmerkende look van McDonald’s gecombineerd met de stijlvolle vibe van BALR.

De sneaker heeft de mogelijkheid voor een hoge of lage variant. Je kan hem dus aanpassen naar jouw eigen outfit en stijl. De opvallende gele M. staat er natuurlijk ook op en is net zo opvallend. De sneaker geeft ook licht en je hebt de mogelijkheid die aan te doen wanneer je maar wilt. Er zit verder een gehele set McDonald’s patches waarmee jij je de hielen van de schoen verder kan personaliseren. Het hoge model verwijst naar de welbekende slogan van McDonald’s “Always open for good times” met “Good Times”.

Exclusieve sneaker winnen

De McDonald’s App wordt van 1 december tot en met 23 december omgetoverd tot een digitaal speelveld. Op de App kan je dan games spelen in de speciale X-MASters stijl en kans maken op toffe prijzen en vette kortingen. Naast de exclusieve sneaker zijn er ook andere aantrekkelijke prijzen te winnen.

Bekijk hieronder foto’s van de sneaker:

McDonald's Sneaker schoenen
Sneakers McDonalds

Bron: man-man Instagram