Conor McGregor breekt scheenbeen en verliest van Poirier (Video)

McGregor stond afgelopen nacht in de ring met rivaal Dustin Poirier. Bij aanvang van de wedstrijd riep de Ier nog dat hij Poirier zou ‘gaan vermoorden’. Maar dat is toch anders gelopen de kickbokser brak namelijk in de eerste ronde zijn scheenbeen en moest per brancard worden afgevoerd.

Breekt scheenbeen

Tegen het einde van de eerste ronde, bleek McGregor’s enkel geknikt te zijn. Wat er voor heeft gezorgd dat het gevecht direct stilgelegd moest worden. Na afloop van het gevecht liet UFC-baas Dana White weten dat McGregor zijn scheenbeen vlak boven zijn enkel heeft gebroken.

Medelijden? Dat had Poirier niet voor zijn gewonde tegenstander. “Dit is karma voor alle shit die McGregor uitspuugde voor de wedstrijd”, stelde de Amerikaan. ,”Die man is een dirtbag. Karma is geen bitch, maar een spiegel.”

Revanche

Na het gevecht interviewde Joe Rogan McGregor kort over hoe hij de wedstrijd had ervaren. De kickbokser blijkt nog altijd woedend te zijn op zijn tegenstander en is klaar voor een rematch: “Dit is nog niet over”, liet hij de duizenden fans bij het gevecht weten.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: AD, Kijk, YouTube