Meek Mill is vrij na 5 maanden. De rechters hebben Meek vrijgelaten zonder borgtocht, in afwachting van een hoorzitting in ongeveer 60 dagen om de veroordeling mogelijk af te wijzen.

Meek reageert met “Ik wil God, mijn familie, mijn vrienden, mijn advocaten, mijn team bij Roc Nation, inclusief JAY-Z, Desiree Perez, mijn goede vriend Michael Rubin, mijn fans, het Hooggerechtshof van Pennsylvania bedanken en al mijn openbare pleitbezorgers voor hun liefde, steun en aanmoediging in deze moeilijke tijd. ”

“Hoewel de afgelopen vijf maanden een nachtmerrie zijn geweest, hebben de gebeden, bezoeken, telefoontjes, brieven en bijeenkomsten me geholpen om positief te blijven.”

“Aan het kantoor van de officier van justitie in Philadelphia, ik ben dankbaar voor uw inzet voor rechtvaardigheid – niet alleen voor mijn zaak, maar ook voor anderen die ten onrechte gevangen zijn gezet vanwege wangedrag door de politie. Als ik deze onrechtvaardige situatie bestrijd, begrijp ik dat veel mensen in het hele land die luxe niet hebben en ik ben van plan om mijn platform te gebruiken om een ​​licht op die kwesties te schijnen. In de tussentijd ben ik van plan nauw samen te werken met mijn juridisch team om deze ongegronde overtuiging omverwerpen en kijk uit naar hereniging met mijn familie en het hervatten van mijn muzikale carrière. “

De advocaat van Meek, Joe Tacopina, zegt: “Meek was ten onrechte veroordeeld en had geen dag in de gevangenis mogen doorbrengen.”

Bekijk hieronder meer info en beelden van Kevin Hart en TI die Meek bellen en bezoeken:


 
Reacties: