Skip to main content

 

Een bizar toeval: op één dag is het nieuws naar buiten gekomen dat een grote naam in de HipHop is vrijgelaten en een andere juist weer is opgepakt. Hieronder de verhalen:

Het goede nieuws:

MEEK MILL IS OFFICEEL VRIJ!

meek-mill-post-prison-pic-instagram-3

De geruchten die gisteren eerder op de dag verspreid waren door Fox29 bleken waar. Rick Ross had het in een interview dat we recent plaatsten al gehint en gisteren is Meek Mill vervroegd vrijgelaten na 5 maanden in de cel vastgezeten te hebben voor het schenden van de regels tijdens zijn proeftijd. Hij moet nu aan een taakstraf programma meedoen en tijdens die periode mag hij zijn thuisstad Philadelphia voorlopig niet verlaten. Er is ondertussen een feest uitgebarsten in zijn wijk in Philly en o.a. Rick Ross heeft gereageerd op het nieuws:

Rick Ross:

meekmillfree

Het Slechte Nieuws:

XZIBIT OPGEPAKT NA ZIJN BRUILOFT

xzibit

X to the Z is zondagochtend in Laguna Beach aangehouden en gearresteerd vlak na zijn bruiloft omdat hij dronken achter het stuur zat en veel te hard gereden zou hebben. Hij trouwde zaterdagnacht met zijn bruid Krista Joiner. Het feestje ging door tot de volgende ochtend. De Pimp My Ride-ster stapte na de bruiloft samen met zijn kersverse bruid in de auto en racete naar huis.

xzibit2

Leave a Reply