Acteur Dave Mantel overleed afgelopen zaterdag onverwachts. Er is meer duidelijk over de reden van zijn overlijden, hij stierf aan hartproblemen.

De 37-jarige acteur stierf een paar maanden nadat hij zijn eigen vader had begraven. Hij deed een indrukwekkende speech waarmee hij veel mensen heeft geraakt. Zijn vader overleed ook aan hartklachten.

NIEUWE DETAILS
Dave Mantel ging vrijdag slapen en er leek niks aan de hand, hij sliep wel onrustig. Hij kon niet in slaap vallen dus ging achter zijn laptop, vertelt een ingewijde tegen De Telegraaf. ‘’Daarom ging Dave achter zijn computer zitten en daar moet het zijn misgegaan. Toen Dapheny ging kijken omdat zij zich afvroeg waar hij bleef, was het al te laat. Zij belde meteen 112. Om tien voor zeven die ochtend kwam direct een ambulance naar het huis, dat zij vorig jaar samen hadden gekocht en dat het stel de afgelopen maanden ingrijpend verbouwden. De ambulancebroeders constateerden al vrij snel dat er niets meer voor hem kon worden gedaan. Zijn hart had het begeven.”

Bij RTL Boulevard hebben ze het erover gehad, bekijk het hieronder: