Mega goedkope robotstofzuiger in de aanbieding bij Albert Heijn!

stofzuiger

Voor wie nog geen exemplaar heeft is het nu het moment, bij Albert Heijn staat er een robotstofzuiger in de aanbieding! Allen daarheen!

Robot-wat?

Als er iets is waar de meeste van ons een hekel aan hebben, is het stofzuigen. Alsof het het geluid nog niet verschrikkelijk genoeg is, houdt je er ook nog eens rug pijn aan over.

Gelukkig verscheen een aantal jaar geleden het ontwerp van de robotstofzuiger. Voor wie nog niet bekend is met dit geniale voorwerp: een kleine ronde stofzuiger die zélf stofzuigt zonder dat jij fysieke inspanning moet leveren.

Het kan zelf over kleine drempels en door zijn compacte inhoud, ook onder stoelen en banken. Dus je kan lekker op de bank blijven zitten terwijl de robot je huis schoonmaakt. Goals.

Robotstofzuiger bij Albert Heijn

Omdat de stofzuiger best nog een nieuwe uitvinding is, zijn de meeste exemplaren best prijzig. Prijzen kunnen gemakkelijk oplopen tot €500-€600 en meer zelfs! Dit hangt natuurlijk af van de kwaliteit en het merk.

medion robotstofzuiger albert heijn goedkoop

Maar voor degenen die een robotstofzuiger niet kunnen missen in hun assortiment, komt Albert Heijn met een aanbieding! Voor maar €99 kan jij je grote schoonmaak vriend ophalen. Of €89 als je airmiles hebt.

Wel snel zijn want de aanbieding loopt van 14 juni nog maar nog tot vandaag 20-6! HIER is deze stofzuiger in de Bonus.

Bron: AH, Man-Man