Meisje (16) geëlektrocuteerd door oordopjes van telefoon

Geëlektrocuteerd worden door je telefoon, het klinkt als een bizarre horrorfilm. Toch overkwam het Thanyaluck Fai Phadasri. Ze werd door haar ouders dood op bed gevonden in het noordoosten van Thailand. Het 16-jarige meisje had brandwonden op haar armen en rond haar nek.

Wanneer haar ouders Thanyaluck roepen voor het eten, reageert het meisje niet. Als ze vervolgens naar boven gaan, krijgen ze de schrik van hun leven. Het 16-jarige meisje ligt dood op bed met haar telefoon nog in de hand. Haar vader probeert zijn dochter meteen te reanimeren, maar het is al te laat.

Familie is ontroostbaar

‘Mijn hart is gebroken. Ze hield van school en ging iedere dag als ze thuis was meteen naar haar kamer om huiswerk te maken‘, vertelt Thanyaluck’s vader aan Daily Mail. Ook de oma van het meisje is ontroostbaar: ‘We zijn zo verdrietig dat ze in haar eentje stierf en dat we niets konden doen om haar te helpen’, laat ze weten.

Overleden door elektrische schok

Volgens de politie overleed het 16-jarige meisje door een ontzettend krachtige elektrische schok. ‘Na verder onderzoek, hebben we de smartphone geïdentificeerd als de reden van haar overlijden’, aldus luitenant van de politie Ning Supavit. ‘Ze hield de telefoon vast terwijl hij aan de lader lag en tegelijkertijd had ze haar oordopjes in om naar iets te luisteren’. Volgens Supavit was de schok zó krachtig, dat ze het niet overleefde.

Bekijk het meisje dat werd geëlektrocuteerd door haar telefoon hier:

geëlektrocuteerd telefoon

geëlektrocuteerd telefoon
geëlektrocuteerd telefoon

Bron: dailymail, Telegraaf

Lees ook: