Memphis en Promes onder vuur: Beloofde donatie zieke Adina (24) niet betaald!

Voetballers Quincy Promes en Memphis Depay hadden beloofd Adina Mawata te helpen met een donatie, maar de voetballers hebben het geld nog niet overgemaakt, zo meldt Adina vandaag. Adina heeft een zeldzame neurologische aandoening. Voor een experimentele studie naar het behandelen hiervan, startte ze een GoFund Me op. De voetballers beloofden te doneren, maar nu kan Adina ze niet meer bereiken.

Memphis en Promes reageren niet

Adina heeft 150.000 euro nodig voor haar operatie. Défano Holwijn nodigde haar onlangs uit in een Instagram live sessie, waarbij veel bekende Nederlanders reageerden, waaronder Memphis en Promes. De bekende Nederlanders beloofden Adina te helpen en velen deden dit ook, zoals Frenna. Volgens Adina heeft ze van de voetballers echter nog niets ontvangen en reageren ze inmiddels ook niet meer op haar berichten.

Donatie zieke Adina

“Echt irritant dat ze niets laten horen. Ik heb heel veel berichten via social media en allerlei e-mails gestuurd.” Op haar Instagram pagina laat Adina weten onterecht behandeld te zijn door onder andere Memphis en Promes. Bekijk haar Instagram post hieronder.

Het Algemeen Dagblad heeft geprobeerd contact op te nemen met Memphis en Promes, maar de voetballers waren niet bereikbaar voor commentaar.

Bekijk ons interview met Adina en de beloftes van artiesten en sterren:

Adina’s post:

Bron: AD, Youtube, Instagram Beeld: Instagram