Michael Jackson’s voormalige bodyguard Bill Whitfield meent dat de makers van de documentaire liegen. Na het uitzenden van Leaving Neverland zijn er talloze journalisten geweest die proberen reacties te verkrijgen van de mensen die werkten met Michael, zijn familie en zijn vrienden, dat is nu gelukt.

De twee mannen uit de docu, Wade Robson en James Safechuck, hebben Michael beschuldigd van sexueel misbruik toen ze nog kinderen waren. Maar de beveiliger van Michael gelooft geen woord van wat ze zeggen. In een recente podcast verteld Bill Whitfield dat Michael zeker hetero is, dit omdat ze vaak samen in de auto super lange gesprekken hadden over vrouwen.

Bill Whitfield vertelt ook nog een verhaal dat “bewijst dat Michael hetero was”: “Michael stopte zijn auto een keer op een straathoek om een vrouw die op straat liep aan te spreken, hij deed dit om haar nummer te regelen.” Tijdens het gesprek geeft Bill meermaals aan overtuigd te zijn dat Michael ‘gewoon’ op vrouwen valt, hij zegt dat MJ geen vrouwen mee naar huis nam vanwege zijn kids.

Verder wilde hij niet veel vertellen over het seksleven van de popster, “dit is privë”. Bekijk hieronder de podcast: