Miljoenen penthouse dat Max Verstappen kocht te koop in Amsterdam (Beelden)

Het penthouse die Max Verstappen voor meer dan drie miljoen financierde voor een geliefd persoon in zijn leven, staat inmiddels te koop. Het appartement staat bij de Zuidas in Amsterdam, voor een bedrag van 3.950.000 euro.

Miljoenen woning

Max Verstappen financierde dit penthouse in Amsterdam voor zijn zus, Victoria Verstappen. De 22-jarige zus van de Formule 1 coureur heeft dit penthouse in Amsterdam inmiddels te koop gezet. In 2018 kocht Verstappen het penthouse voor 3,3 miljoen euro. De hypotheek van 3,5 miljoen euro was een cadeautje van haar broer Max.

Het penthouse die Verstappen op de markt heeft gezet, beschikt over een badkamer en suite met jacuzzi, een fitness- en saunaruimte en is 376 vierkante meter groot. Het appartement telt drie slaapkamers en twee badkamers. Met de hoge ramen op de 27e verdieping, kijk je uit over de gehele stad.

Het penthouse is ook niet het enige waar Verstappen veel aan kwijt was. Het leven aan de Zuidas komt niet zonder kosten. Zo zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar, die elk 150.000 euro kosten. Daarnaast komen er ook service kosten bij voor ongeveer 1000 euro per maand. Maar dan heb je ook wat.

Bekijk hieronder foto’s van het penthouse!

verstappen penthouse

Bekijk hier ons AXED News item

Bron, beeld: Bekende Buren