De beste man is nog geen 24 uur vader van zijn kersverse dochter en Cristiano Ronaldo wordt al beschuldigt van vreemdgaan. Volgens Natacha Rodrigues, een realitly televisie persoonlijkheid en model, lijdt de voetballer aan het ‘Kevin Hart syndroom’ en zou hij vreemd zijn gegaan terwijl zijn vriendin zwanger was.

het 21-jarige model laat weten dat het allemaal begonnen is met het uitwisselen van berichten op Instagram. Natacha stuurde de profvoetballer een privébericht met daarin een filmpje van zichzelf waarin ze danst in haar ondergoed. Volgens het Instagram account van Rodrigues reageerde Ronaldo hierop en zei het volgende: ”I love your bum. I want to see it in the flesh.” Het model had zelf niet verwacht dat de voetballer ooit zou reageren en zegt dat ze het filmpje voor de grap verstuurde.

Na het herhaaldelijk uitwisselen van berichten, ontmoette het paar elkaar in maart in het appartement van Cristiano. Natascha meent een geweldige nacht te hebben gehad met Ronaldo en zegt dat hij een liefdevol persoon is. Dit bleef hij volgens het model niet voor lang. nadat zij hem na twee maanden een Whatsapp bericht stuurde waarin ze zei dat ze wilde praten, werd ze geblokt door de voetballer. Ze liet hem via Instagram weten aan een Portugese realityshow mee te willen doen. Nadat Ronaldo haar vertelde dit niet te doen, blokte hij haar ook op Instagram.

Natacha voelt zich gebruikt. Vooral omdat ze na de nacht met Ronaldo alleen een pet, een tour door het appartement en 300 euro voor de taxi kreeg. Hierdoor had zij het gevoel dat ze niet speciaal voor hem was en besloot om die reden haar verhaal te doen.

Bekijk hieronder de kiekjes van Natacha Rodrigues en bepaal zelf of ze het waard was om mee vreemd te gaan: