Monica Geuze geïntimideerd na Rap over haar! “Ik werd echt boos!”

monica geuze

In de podcast van Monica Geuze geeft ze aan dat ze haast elke week last heeft van straatintimidatie. Dit gebeurde vanaf 2017 sinds haar naam werd genoemd in een rap track, natuurlijk van Chivv Pull Up Game Strong.

Monica Geuze

Ze reageerde in de podcast ‘Geuze en Gorgels’ op de volgende stelling: ‘Sinds ik bekend ben, voel ik me sneller geïntimideerd op straat’. Zij reageerde beamend op de stelling met: “Ik heb dat echt mega, en heb laatste nog ruzie gemaakt met twee gasten.”

Naam in raplied

Het gebeurde eens weer toen zij sigaretten ging halen en langs een restaurant liep. Er stonden toen mannen daar die de tekst uit het raplied naar haar toe riepen. “In 2017 werd er een raplied gemaakt waar dus mijn naam in werd genoemd. Ik heb de hele tijd dat mensen dat naar mij zingen – wat ik best respectloos vind want die tekst gaat letterlijk over aan mn reet zitten en m’n tieten likken.” 

Straatintimidatie

Ze besloot naar de mannen toe te stappen en de confrontatie aan te gaan. “Ik vraag, ‘kan ik jullie helpen met iets?’, dus zij zo ‘huh, nee. nee, hoezo?’. Ik zeg, ‘ja je roept toch net mijn naam? kan ik je helpen met iets?’. ‘Huh, jouw naam?’ zeiden ze terug. Ik zei ‘Als je de ballen hebt om het te roepen als ik weg loop, zeg het dan nu in mijn gezicht’.” Volgens Monica waren zij ertoe overgestapt het nummer zelfs af te draaien.

“Ik werd ook echt boos, en toen kwam er een volwassen kerel intimiderend voor me staan, en zei ‘ja wat is je probleem dan? Hij is gewoon fan van jou en je liep langs. Is toch gewoon een compliment?’” Monica heeft toen aan hen uitgelegd dat zij zich gepest en geintimideerd voelt. “Ik kan er heel slecht tegen dat mensen het gevoel hebben dat ze maar alles kunnen roepen.”

Bekijk hieronder de podcast: