Monica Geuze laat haar nieuwe appartement van 1.6 miljoen zien! Mensen gaan los! (Beelden)

Onlangs kochten Monica Geuze en vriend Robbert een nieuw huis. En dat bleek niet zomaar een twee-onder-één-kap te zijn, maar een dik appartement van 1.6 miljoen. De vlogster laat in een nieuwe video zien hoe haar nieuwe optrekje er van binnen uitziet.

Na haar breuk met Lars Veldwijk wilde Monica graag terugkeren naar Amsterdam en dat is gelukt! Ze heeft haar oog laten vallen op een gigantisch grachtenpand dat volgens Shownieuws zo’n 1.6 miljoen euro zou hebben gekost.

Rondleiding door het pand

In een nieuwe video geeft de vlogster een rondleiding door het pand, dat 216 vierkante meter groot is en bestaat uit 7 kamers, waaronder 2 badkamer. Toch moet er nog behoorlijk wat gebeuren, aldus Monica: ‘We hebben geen bouwval gekocht ofzo, maar toch gaan we alles veranderen’.

‘1.6 miljoen voor zo’n bouwval!?’

Veel mensen zijn onder de indruk van de woning. ‘Wow, ziet er fantastisch uit!’, schrijft iemand. En een ander reageert: ‘Wat een fijn huis Monica! Het is je gegund!’ Toch is niet iedereen zo enthousiast. ‘1.6 miljoen voor zo’n bouwval!?‘, reageert iemand. En een ander zegt: ‘Voor dat geld had je wel wat beters kunnen krijgen.’

Check onderstaande video voor een rondleiding door het dikke appartement:

Bron: YouTube